Eef Goudsmit zette een geweldige MIDZOMERNACHTSDROOM neer. Daarna zorgde ze ervoor dat ook DE GODMOTHER en BERGEN een daverend succes werden. Daarom gaan we nogmaals met deze kanjer in zee. En omdat ze vanwege een zwangerschap de productie niet helemaal tot het einde kon volmaken, werd het een productieve samenwerking met Sonja Hoedeman die ook geen onbekende is binnen onze vereniging.

Eef Goudsmit 

 

Ik ben geboren op 16 september 1987, te Eindhoven. Als kind was ik altijd al bezig met verhaaltjes verzinnen en stukjes maken. De woonkamer, straat, gymzaal op school en zelfs de vouwwagen tijdens de vakantie werd mijn ‘theater’ en iedereen die maar wilde (of niet) mocht komen kijken. Het kon dan ook niet anders dan dat ik iets met theater ging doen.

Na de HAVO ben ik in 2005 begonnen aan de academie voor Theater in Tilburg. Ik ben daar opgeleid als theaterdocent, theatermaker en actrice. Ik maakte tijdens mijn studie verschillende voorstellingen met middelbare scholieren, met amateurtoneelspelers en met MBO-theaterstudenten.

Na het behalen van mijn diploma in 2010 ben ik vooral als freelancer aan de slag gegaan en inmiddels werk ik voornamelijk als regisseur en docent met diverse doelgroepen.

Eef Goudsmits

Sonja Hoedeman

Sonja's interesse voor toneel ontstond al op jonge leeftijd. Ze volgde cursussen en later de officiële opleiding tot regisseur/dramadocent in Utrecht. Ondertussen bracht ze het geleerde in praktijk in het Land van Ooit en de Efteling. Ook op dit moment werkt Sonja als actrice (o.a. theaterdiners) en geeft les in theatersport. Daarnaast werkt zij als wijkverpleegkundige.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

UA-130696824-1